Muleposer med tryk

PromotionBag specialiserer sig i alle typer poser, herunder muleposer med tryk.

Vi servicerer mange forskellige typer kunder lige fra private virksomheder til offentlige organisationer.

En mulepose med et flot tryk kan være et effektivt værktøj, når I gerne vil sprede jeres budskab, sælge mere og sikre jer, at I bliver brandet direkte af jeres kunder. Kunderne anbefaler jer indirekte til alle andre i byen ved at gå rundt med en mulepose med jeres design og logo.

Her et par eksempler:

Muleposer med tryk

Muleposer med tryk i både bomuld og kanvas
Muleposer med logo fra PromotionBag fås både i bomuld, kanvas eller jute og husk, at alle mål og detaljer kan ændres efter jeres behov. Du kan desuden bestille muleposer fra vores lager, hvis du har brug for en ekstra hurtig leveringstid eller et lavt antal poser. Ved lagervarer er det muligt at bestille helt ned til 250 muleposer med tryk.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på specialdesignede muleposer med logo.

Ønsker du dine poser skal være i økologisk og certificeret bomuld, så kan vi også sagtens producere muleposer der opfylder disse krav.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et tilbud på specialdesignede muleposer med logo. Vores kompetente medarbejdere yder en topprofessionel rådgivning, der altid vil tage udgangspunkt i dine behov, hvad enten du har brug for et stort eller et mindre oplag af muleposer med tryk.

Hanke og tryk

Alt afhængig af dit behov, kan vi lave mange forskellige muleposer med tryk. Vi kan skræddersy poserne og hanktypen efter, hvad du står og skal bruge. Nogle kunder ønsker lange skulderhanke til et specifikt formål, mens andre foretrækker kortere hanke.

Når det kommer til tryk, så er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Vi har lavet designs med mange sjove og kreative tryk for kunder i adskillige år.

Som med alle andre posetyper, så er antallet af poser, man køber, samt antallet af farver, der skal trykkes, afgørende for prisen.

Få din mulepose med tryk præcis som du vil have den

Når vi laver din mulepose, så har du en høj grad af fleksibilitet i forhold til, hvordan posen kan se ud. Hvis du skal bruge en pose, der er ekstra rummelig, vil vi anbefale du kigger på muleposer, der har en vis dybde.

Vi har på siden eksempler på muleposer, der har en dybde helt op til 180mm, til de kunder der har brug for, at der skal være plads til mange eller store varer. Det er dog kun et eksempel, ligesom alle andre modeller på siden også kun er eksempler på, hvad vi har lavet tidligere.

Vi kan tilpasse din mulepose med tryk fuldstændig som du vil have den. Det gælder både tryk men også højde, bredde eller dybde på selve posen.

Hvis du har spørgsmål til, hvad der er bedst for din virksomhed, så er du altid velkommen til at ringe på 70 25 85 35 eller skrive på info@promotionbag.dk, så vil vi hjælpe dig til den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Muleposer med tryk

Udfyld venligst nedenstående: