Æsker med låg

Denne type æske er den mest anvendte. Den består af en bund og et låg. Æsken kan laves i alle formater og med alle trykformer, hvad end I ønsker præget tryk eller almindeligt logotryk. Hvis jeres produkter kræver et indlæg, kan vi også tilbyde dette. Æsker med låg kan bruges til alle formål og det er kun fantasien, der sætter grænser ved design, så I får den emballage, der får det maksimale ud af jeres branding.

Æsker med vindue

Ønsker I en emballage, hvor jeres produkter er synlige for jeres kunder, er dette æsken i leder efter. Denne type æske har et vindue til display af jeres produkter og kan designes efter jeres ønsker, hvad end der skal være vindue på hele æsken eller blot en del af den. Æsken egner sig særlig godt til gaveæske og har et flot og eksklusivt udtryk.

Foldeæsker

Med foldeæsker får I en æske, der er nem og håndterbar. Æskerne leveres flade, så de optager så lidt lagerplads, som muligt og kan nemt foldes, når de skal i brug. Denne emballage er velegnet til hyldevarer og kan trykkes med det design, I ønsker, på hele overfladen. Æskerne er oftest lavet kraft karton og kan laves med både mat og blank laminering, som sikrer et flot finish på jeres design.

Papkasser med tryk

Ønsker I, at jeres brand skal fremgå på jeres eksportkartoner, så er vores papkasser med tryk det, I søger. Denne type emballage bliver oftest brugt som yderkarton til diverse produkter. Hvad end det er flasker eller produkter, som er pakket i en anden emballage, såsom en foldeæske, æske med låg eller runde æsker, kan vi lave dem i den kvalitet, der passer til jeres produkter. Vi tilbyder en samlet løsning, hvor vi kan lave alle kasser og æsker til jeres produkter.

Pillowbox / Fix æsker

Denne kategori er velegnet som gaveæske til gavekort eller lette produkter. Emballagen er lavet af karton og bliver leveret flade, så de optager så lidt lagerplads som muligt og de kan nemt foldes, når de skal i brug. Pillow æskerne kan laves med både mat og blank laminering, som sikrer et flot finish på jeres design.

Pop n' Fold æsker

Vores pop n’ fold æsker er en type æske, der kan kategoriseres som en luksus æske. Det er en yderst holdbar og eksklusiv emballage, det giver jeres brand et flot udtryk. Æskerne bliver lavet med foldelåg og magnetisk lukning. Æskerne leveres flade, så de optager så lidt lagerplads som muligt og de kan nemt foldes, når de skal i brug. Der er mange designmuligheder på denne type emballage og kan laves med bl.a. præget tryk eller andre detaljer.

Postæsker

Bruger I forsendelsesæsker og ønsker, at jeres eget brand skal være synligt for modtageren med det samme, kan I se nogle eksempler, vi har lavet, her. Alle mål og detaljer kan tilpasses, så de passer præcis til jeres produkt og vi kan trykke jeres logo eller hvad end, I ønsker, både indvendigt og udvendigt.

Runde æsker

Hvis jeres produkter passer bedre til en rund æske eller jeres æsker skal skille sig lidt ud, kan vi også tilbyde dette. Hvad end det er små smykkeæsker eller runde rør til for eksempel flasker, kan vi lave dem i de mål og design, I ønsker. Alle låg til æskerne kan laves med tryk eller med en lille hank, som giver et flot finish på emballagen.

Skuffeæsker

Skal jeres emballage skille sig lidt ud fra mængden, kan vores skuffeæsker være noget for jer. Æskerne kan laves med vindue eller med tryk på i jeres design. En skuffeæske giver jeres kunder en eksklusiv unboxing oplevelse. Vi kan levere indlæg til skuffen, hvis jeres produkter kræver dette og med en lille hank på skuffen kan oplevelsen af en luksus emballage blive fuldendt.

Sleeves

Har I en standardemballage, som I pakker forskellige produkter i, kan et sleeve være en rigtig god løsning. Ved at tilføje et sleeve til jeres emballage, kan I bruge den samme emballage uden tryk til alle produkter, og pakke den ind i et sleeve med tryk og branding. Et sleeve kan også give et mere eksklusivt udtryk til jeres emballage.
Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Æsker & Emballage

Udfyld venligst nedenstående: