Forside / Poser & Bags

Muleposer

Mulepose, bomuldsnet, totebag er bare nogle af de navne, som denne type pose går under. Muleposen er et rigtig populært valg, da bomuld er et naturprodukt og signalerer omtanke for miljøet og bæredygtighed. Bomuldsnettet er yderst genanvendeligt, hvilket betyder at i får en god eksponering af jeres brand hos jeres kunder, da posen kan bruges til mange formål og holder længe. Hvis i har nogle specifikke ønsker til jeres totebags såsom speciel indfarvning, økologisk bomuld eller recycled bomuld kan vi tilbyde dette fra 1.000 stk. Ønsker i en kraftigere og slidstærk kvalitet end bomuld, kan vi også lave jeres muleposer i kanvas. Alle mål, print af motiver og farver kan tilpasses efter jeres ønsker.

Non Woven

Non Woven er et blødt og stoflignende materiale med vandafvisende overflade. Selve materialet er behageligt at røre ved og tilgængeligt i en lang række farver. Non Woven taskerne er yderst genanvendelige, og I vil opleve, at kunderne bruger dem igen og igen. Non Woven poser kan laves med udstansede hanke, korte – og lange hanke.

Bags med laminering

Lamineret bags laves typisk af materialerne PP Woven eller R-PET. Disse materialer er utroligt holdbare og kan derfor bruges utallige gange. Anvender man PP Woven får man en ekstra stærk og holdbar bag mens anvendelsen af Non Woven indvendigt giver en lidt mere blød bag. Ønsker man at gøre sin bag endnu mere miljøvenlig, så har man også mulighed for at anvende R-PET materialet der er fremstillet af genbrugte plastflasker. På denne type pose kan der vælges mat eller blank laminering. Trykkvaliteten på vores lamineret bags er utrolig flot og her kan trykkes både logoer og billeder med valgfri bundfarve.

Papirposer

Almindelige papirposer bliver oftest lavet i hvidt eller brunt kraftpapir og de er typisk mellem 90-120g. Derudover kan vi naturligvis trykke poserne i alle pantonefarver, og særligt med papirsposer er der mulighed for at trykke alle slags layouts i en rigtig god og tydelig kvalitet. I kan også selv bestemme om jeres papirpose skal være med flade eller snoede hanke. Hvis miljø og bæredygtighed er et fokuspunkt for jeres virksomhed, kan vi også tilbyde poserne i FSC-certificeret papir.

Eksklusive papirposer

Hvis i ønsker en papirpose med et mere eksklusivt udtryk, kan i se en del af vores udvalg her. Den mest solgte version er lavet i Art Paper eller Bristol Paper og er typisk 185-200g. Poserne laves med enten blank eller mat laminering, som giver produktet en eksklusiv finish. Vi kan også lave den eksklusive papirpose i brunt kraftpapir, hvis ønsker et mere råt og naturligt look.

Forsendelsesposer papir

En forsendelsespose laves i typisk i LDPE plast og kan fremstilles i forskellige folietykkelser efter behov. Forsendelsesposerne laves med limluk for nem, men holdbar forsegling af poserne. Er der behov for at poserne også kan anvendes til returforsendelser, så kan vi tilbyde forsendelsesposerne med dobbelt limluk. I bestemmer selv om i ønsker posen skal være med eller uden hank og er i interesseret i en mere bæredygtig e-commerce pose kan vi lave dem af 80% genbrugt plast.

Forsendelsesposer plast

En forsendelsespose laves i typisk i LDPE plast og kan fremstilles i forskellige folietykkelser efter behov. Forsendelsesposerne laves med limluk for nem, men holdbar forsegling af poserne. Er der behov for at poserne også kan anvendes til returforsendelser, så kan vi tilbyde forsendelsesposerne med dobbelt limluk. I bestemmer selv om i ønsker posen skal være med eller uden hank og er i interesseret i en mere bæredygtig e-commerce pose kan vi lave dem af 80% genbrugt plast.

Lagervarer

Hvis i står og mangler en lækker mulepose og skal have dem leveret hurtigt er det vores lagervarer du søger. Alle vores poser er lavet af 100% bomuld og er OEKO-TEX certificeret. Alle totebags vi har på lager er standardmål og vi kan levere helt ned til 250 stk. både med og uden tryk. Leveringstiden er ca. 3 uger efter du har godkendt din korrektur.

Juteposer

Jute er det absolut mest miljøvenlige materiale, du kan lave poser af. Én ting er, at jute poser meget genanvendelige og kan bruges om og om igen. Men selve materialet og fremstillingsprocessen er den mest miljøvenlige der findes, når det kommer til at lave bags. Bl.a. kan jute dyrkes uden brug af pesticider og fibrene er biologisk nedbrydelige.

Plastikposer

De fleste plastikposer med logo tryk er lavet af LDPE materialet og er solide poser der kan anvendes flere gange før de kasseres. Plastikposerne kan laves med forskellige typer hanke. Til mindre poser, kan en plastikpose laves med udstansede hanke og til større poser såsom indkøbsposer, kan disse laves med korte hanke. Er du interesseret i en mere bæredygtig plastikpose kan vi lave dem af 80% genbrugt plast.

Foldeposer

Vores foldeposer er oftest lavet af to materialer. Indkøbsnettet kan laves af det der hedder R-PET, s.om er fremstillet af genbrugte flasker. De kan også laves i 190T polyester. Denne type pose er ideelt til et indkøbsnet, da materialet er yderst stærkt og holdbart. Poserne bliver lavet med en elastik, som kun foldes rundt om posen, så den fylder så lidt som muligt. Vi kan også lave et lille etui til poserne, som posen nemt kan foldes ned i.

Diverse

Fandt du ikke det du søgte i vores andre kategorier, så har vi samlet vores speciallavet poser under kategorien diverse. Her kan du finde blandt andet køletasker, vintasker med ruminddeling og poser med snoreluk. Vi laver alle poser fra bunden, så vi kan skræddersy den løsning i vil have ned til mindste detalje.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Poser & Bags

Udfyld venligst nedenstående: