Ansvarlighed

Ansvarlighed

Hos PromotionBag sætter vi en ære i at drive en ansvarlig virksomhed. Vi arbejder kontinuerligt på at tilbyde produkter, der er produceret under de bedst mulige forhold og med mindst mulig miljøpåvirkning.

Som emballageproducent arbejder vi sammen med vores kunder om at udvikle innovative og bæredygtige løsninger. En måde, hvorpå vi arbejder med bæredygtige løsninger, er ved anvendelsen af genanvendte materialer og materialer der kan genanvendes for på den måde at fremme cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet.

Vi arbejder ligeledes med en række bæredygtigheds certifikater. Blandt andet er vi FSC® certificerede.  FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC® er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder.

Gennem vores produktionspartnere arbejder vi også med en række andre certifikater såsom GOTS, GRS, OEKO-TEX og FairTrade. Ligesom vi også arbejder med genanvendt plast, hovedsageligt i form af RE-LDPE og R-PET.

Vores setup er designet for at tilgodese vores kunders ønsker og behov. Derfor har vi produktion både i Europa og Fjernøsten. Det giver os en unik fleksibilitet i forhold til at imødekomme forskellige ønsker i forhold til materialer, fremstillingsland, leveringstider osv. På nogle produkter kan vi sågar tilbyde produktion i EU med anvendelse af 100% grøn energi.

For at sikre at vores produkter er fremstillet under ordentlige vilkår, arbejder vi med samarbejdspartnere, der har gennemgået ansvarligheds og bæredygtigheds audits. Vi arbejder blandt andet med produktionspartnere med følgende certificeringer: Amfori BSCI, Sedex og SA8000.
Har du brug for hjælp?
Ring til os
Ring 70 25 85 35
Man - fre 8:30 – 16:30
Chat med os
Start en chat så
hjælper vi dig
Ring mig op
Tast dine oplysninger
så ringer vi
Send en mail
Udfyld formularen,
så vender vi tilbage
Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Ansvarlighed

Udfyld venligst nedenstående: