Materialer til Miljøvenlige Bæreposer

Vi arbejder konstant på at udbygge vores produktsortiment med miljøvenlige materialer. Samtidig har vi også en række grønne, økologiske og miljøvenlige certificeringer der sikrer at du som kunde får en bæredygtig produktion af poser. 

På denne side kan du læse meget mere om de certificeringer vi har og de forskellige miljøvenlige produkter vi kan tilbyde dig.

1. Recycled Non Woven er vores Non Woven muleposer i recycled materiale

Som denne side også viser, så forsøger vi konstant at udbygge vores sortiment med endnu flere miljøvenlgie og genbrugelige materialer. 

Recycled og recyclable Non Woven er endnu et miljøvenligt materiale som vi er stolte af at kunne tilbyde. 

Ved at genbruge og genanvende Non Woven sparer man på klodens værdifulde ressourcer.

Udover materialets øgede miljøvenlighed er dette materiales helt store styrke, at det føles ligesom almindeligt Non Woven og styrken i materialet er stort set den samme. 

Samtidig er Non Woven bags generelt et genanvendeligt produkt, og vores erfaring siger os tilmed, at Non Woven muleposer bliver brugt hyppigt efter et køb.

Produktet har derfor en lang levetid, der potentielt kan give dit brand mange eksponeringer. 

Se eksempler på Non Woven muleposer lige her.  

2. R-PET er bags fremstillet af genbrugte plastflasker

R-PET står for recycled PET, og er et materiale, der er fremstillet af genbrugte plastflasker. Det er et materiale, der har en miljøvenlig appel, og hvor man som kunde samtidig ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Materialet føles blødt og eksklusivt og er samtidig meget holdbart.

Undersøgelser viser, at fremstillingen af R-PET bruger 59% mindre energi sammenlignet med almindelig PET. Andre undersøgelser peger også på, at fremstilling af R-PET reducerer CO2-udledningen med 32% sammenlignet med en almindelig “virgin” PET-fremstillingsproces. 

Udvindingen af råolie, som er nødvendig i fremstillingen af nye plastprodukter, reduceres samtidig også, når man producerer R-PET, hvilket er endnu en fordel. 

Se eksempler på vores R-PET bags med laminering her.

PET er ét af de mest brugte plasttyper i verden. Det er samtidig også det plastmateriale, som bliver genanvendt mest. 

Få et tilbud på R-PET bags med laminering her. 

3. OEKO-TEX certificerede muleposer i bomuld eller kanvas

Vi har både muleposer på lager, som er OEKO-TEX certificerede og vi tilbyder ligeledes at fremstille OEKO-TEX muleposer som en specialfremstilling fra vores faciliteter i Østen

Det betyder, at uanset om du ønsker et mindre oplag med hurtig levering eller en mere kompleks produktion, så har vi en super løsning til dig.

OEKO-TEX er en populær certificering, og det er en af verdens førende certificeringer inden for sundhedsmærkning af tekstiler.

Det er en certificering der stiller krav til sundheds- og miljøskadelige stoffer. 

OEKO-TEX kendes også på mærket ”Tiltro til tekstiler”. 

Se eksempler på muleposer i OEKO-TEX certificeret bomuld her. 

4. GOTS-certificeret bomuld er betegnelsen for vores muleposer lavet i økologisk bomuld

GOTS-certificeringen står for The Global Organic Textile Standard og er en global mærkningsordning inden for økologiske fibre. Det er denne type bomuldsfremstilling, som vi normalt kalder for økologisk bomuld.  

GOTS-certificeret bomuld bliver dyrket uden jorden bliver sprøjtet med pesticider, kemikalier eller kunstgødning. Derfor mener mange, at GOTS-certificeret bomuld er en bedre måde at dyrke og fremstille på sammenlignet med almindelig konventionelt dyrket bomuld. 

Økologisk bomuld er prismæssigt dyrere end almindeligt 100% bomuld, men med mange års erfaring i branchen har vi mulighed for at tilbyde dig økologisk bomuld til en yderst konkurrencedygtig pris. 

Du kan altid kontakte os for at få en professionel vejledning, der matcher dine behov. 

Læs meget mere om The Global Organic Textile Standard på den officielle hjemmeside lige her.

Se eksempler på vores økologiske muleposer med tryk lige her. 

5. R-PET Polyester 600D er bags lavet af recycled polyester

Vores R-PET Polyester 600D materiale er produceret i overensstemmelse med Global Recycle Standard. 

Det materiale der genanvendes, er såkaldt “post-consumer” plastik, såsom brugte plastikflasker.

Det genbrugte plast bliver indsamlet og omsmeltet til nyt granulat, der kan genanvendes til nye formål. Dermed reducerer man udvindingen af råolie og sparer på klimaets ressourcer. 

Genvindingsprocessen er af høj kvalitet og holdbarheden på produktet er ikke mærkbart svækket. Trykkekvaliteten er ligeledes nøjagtig den samme kvalitet som på almindelig Polyester 600D bags.

6. FSC-certificeret papirsposer fra bæredygtigt skovbrug

Papir der er FSC-certificeret er igennem de seneste år blevet mere og mere populært. Udover på papirsposer, ser du ofte FSC-mærket på fødevareemballage og mælkekartoner. 

Det helt grundlæggende princip er, at FSC-certificeret papir kommer fra bæredygtigt skovbrug. Helt enkelt betyder det, at man ikke må fælde et træ hurtigere end skoven kan nå at danne et nyt. På den måde sikrer man, at når man har brugt FSC-certificeret papir, at så holdes bestanden af træer konstant. 

Det betyder også, at dyrelivet i skovområderne bliver beskyttet og samtidig er de mennesker der arbejder i skoven ansat under ordentlige vilkår. 

De organisationer der er medlemmer af FSC tæller blandt andre Greenpeace og WWF Verdensnaturfonden. 

Vi i Promotion Bag er stolte over at kunne tilbyde vores kunder papirsposer i FSC-certificeret papir.

Prismæssigt kan vi tilbyde FSC-certificerede papirsposer til næsten samme pris som papirsposer fremstillet af “almindeligt papir”. Forskellen er kun på et par hundrede kroner og det er den samme høje kvalitet og holdbarhed som almindeligt kraft- eller art papir. 

Du kan læse meget mere om FSC her på deres officielle hjemmeside. 

Få et tilbud på FSC papirsposer lige her. 

7. RE-LDPE er navnet på vores poser fremstillet af genbrugt LDPE plastmateriale.

Vores RE-LDPE poser er fremstillet af en blanding af nyt og genbrugt plastmateriale. For at opnå den optimale blanding anvender vi mellem 40% og 80% genbrugt materiale, poser med en højere andel af genbrugt materiale er ikke velegnede til tryk og anvendes derfor oftest kun til eksempelvis skraldeposer.

Vi producerer poserne i EU og anvender 100% grøn energi i fremstillingsprocessen. 

Poserne ligner og føles ligesom almindelige plastposer i nyt LDPE-materiale. Man går således ikke på kompromis med kvaliteten, selvom der anvendes genbrugt materiale.

Når man anvender vores RE-LDPE-poser, sparer man miljøets værdifulde ressourcer, og det er således en optimal måde både at tænke på miljøet og samtidig anvende de prisvenlige plastikposer.

Prismæssigt ligger vores RE-LDPE-poser en smule under de almindelige bæreposer. Hvilket naturligvis er endnu et incitament til at benytte denne mulighed.

Se de mange forskellige slags plastikposer med tryk vi kan lave i genbrugt plast. 

8. GRS-certificeret Genbrugt Bomuld/Kanvas

Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment med bæredygtige materialer og certificeringer. Derfor tilbyder vi også at lave muleposer i genbrugt Bomuld/Kanvas igennem vores GRS-certificering.

GRS står for Global Recycled Standard og er en international standard, som sætter en række krav til produktionen og håndteringen af genbrugt tekstil.

GRS’ formål er at øge brugen af genbrugte materialer på en bæredygtig og ansvarlig måde. Det er vi stolte over at tilbyde vores kunder.

Minimumsoplag er helt ned til 1.000 stk.

9. Paptic poser er betegnelsen for vores genanvendelige og 100% bionedbrydelige papirsposer

Paptic er lavet af træfibre og er markant mere holdbart end almindeligt papir. Paptic er ovenikøbet vandafvisende, hvilket ligeledes er én af de store praktiske fordele ved dette materiale. 

Typisk har almindelige papirsposer ikke en høj grad af genanvendelighed, men poser i paptic kan bruges mere end 10 gange.

Poser lavet i dette materiale kan og skal bruges mere end 10 gange, da det er stærkt og holdbart

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Materialer til Miljøvenlige Bæreposer

Udfyld venligst nedenstående: