Klistermærker

Har i brug for etiketter, så kig her. Vi kan lave jeres klistermærker på ruller i det design i ønsker. Der findes et hav af muligheder inden for etiketter og vi kan lave dem med flerfarvet tryk eller transparente. Klistermærker er gode til mange formål og kan skabe god synlighed omkring jeres brand.

Byttemærker

Vi kan lave jeres byttemærker lige i det design og format i ønsker. Byttemærkerne kan laves med et skrivefelt, hvis i selv vil notere datoen eller med en forvarslet tekst. Byttemærkerne bliver lavet med aftagelig lim, så de nemt kan tages af produkterne ved returnering.

Silkepapir

Giv jeres kunder en god oplevelse, når de åbner en gaveæske eller et onlinekøb og pak jeres varer ind i silkepapir. Vi kan lave det med jeres logo eller design og kan kombinere det med vores æsker og poser med tryk på. Silkepapiret giver et strejf af luksus og er et godt supplement til jeres nuværende emballage. 

Takkekort

Giv jeres kunder en personlig oplevelse med et takkekort. Vi kan lave takkekort med en personlig tekst samt logo i en rigtig lækker kvalitet. Med et takkekort sikrer i, at jeres kunder får et personligt præg til deres købsoplevelse. Hvis i ønsker kortet i et andet format end det almindelig postkort, så kan vi også klare dette. 

Hang Tags

Skab jeres unikke hang tags i samarbejde med os og få det maksimale ud af jeres branding. Hang tags bliver oftest brugt til prismærkning af tøj eller andre typer af varer. Med logo på jeres hang tags, vil jeres brand altid være synligt for kunderne.

Pakketape med tryk

Få jeres brand synliggjort under hele forsendelsen, med brug af pakketape med jeres logo.  Vi kan trykke lige det design i ønsker på jeres tape, så i får det maksimale ud af jeres brand. Med vores pakketape kan vi garantere sikker forsegling og lukning af jeres pakker, samt eksponering af jeres firma med logotryk.

Bånd med tryk

Få jeres eget logo og design trykt på vores bånd med tryk. Vi kan lave eksklusive bånd i blandt andet silke og bomuld. Dette tilføjer øget eksponering af jeres firma og sikrer jer en flot indpakning af gaver mv. Det er kun fantasien der sætter grænser, for brugen af jeres flotte bånd.