Klistermærker

Har I brug for etiketter, så kig her. Vi kan lave jeres klistermærker på ruller i det design i ønsker. Der findes et hav af muligheder inden for etiketter og vi kan lave dem med flerfarvet tryk eller transparente. Klistermærker er gode til mange formål og kan skabe god synlighed omkring jeres brand.

Byttemærker

Vi kan lave jeres byttemærker lige i det design og format, I ønsker. Byttemærkerne kan laves med et skrivefelt, hvis I selv vil notere datoen eller med en forvarslet tekst. Byttemærkerne bliver lavet med aftagelig lim, så de nemt kan tages af produkterne ved returnering.

Silkepapir

Giv jeres kunder en god oplevelse, når de åbner en gaveæske eller et onlinekøb og pak jeres varer ind i silkepapir. Vi kan lave det med jeres logo eller design og kan kombinere det med vores æsker og poser med tryk på. Silkepapiret giver et strejf af luksus og er et godt supplement til jeres nuværende emballage.

Takkekort

Giv jeres kunder en personlig oplevelse med et takkekort. Vi kan lave takkekort med en personlig tekst samt logo i en rigtig lækker kvalitet. Med et takkekort sikrer I, at jeres kunder får et personligt præg med i deres købsoplevelse. Hvis I ønsker kortet i et andet format end det almindelige postkort, kan vi også klare dette.

Hang Tags

Med foldeæsker får I en æske, der er nem og håndterbar. Æskerne leveres flade, så de optager så lidt lagerplads, som muligt og kan nemt foldes, når de skal i brug. Denne emballage er velegnet til hyldevarer og kan trykkes med det design, I ønsker, på hele overfladen. Æskerne er oftest lavet kraft karton og kan laves med både mat og blank laminering, som sikrer et flot finish på jeres design.

Pakketape med tryk

Få jeres brand synliggjort under hele forsendelsen, med brug af pakketape med jeres logo. Vi kan trykke lige det design, I ønsker på jeres tape, så I får det maksimale ud af jeres branding. Med vores pakketape kan vi garantere sikker forsegling og lukning af jeres pakker, samt eksponering af jeres firma med logotryk.

Bånd med tryk

Få jeres eget logo og design trykt på bånd med tryk. Vi kan lave eksklusive bånd i blandt andet silke og bomuld. Dette tilføjer øget eksponering af jeres firma og sikrer jer en flot indpakning af gaver med mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af jeres flotte bånd.
Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Tilbehør

Udfyld venligst nedenstående: