Take away poser med tryk og logo

Velkommen til en verden af take away poser med tryk!

Da du nu skal opkræve minimum Kr. 4,00 for en pose, når du udleverer mad, er der mange restauranter, som nu foretrækker Non Woven take away poser fremfor de traditionelle papir- og plastposer. 

Særligt fordi man her har mulighed for at tilbyde kunderne emballage som er bedre, mere holdbart og har en højere grad af genanvendelighed. Det er derfor et produkt, som har en højere værdi for kunden, og det er vigtigt, når det nu påkræves ved lov, at en pose skal koste minimum Kr. 4,00. 

Derudover er Non Woven take away poser i mange tilfælde billigere end traditionelt plast og papir poser. Et eksempel på en Non Woven take away pose er TA01, som du kan se nedenfor. Minimumsoplag er kun 1.000 stk.! 

Bemærk: Poser uden hank skal du ikke opkræve dine kunder 4 kroner for. Dvs. en version som TA07 nedenfor, kan du udlevere gratis til dine kunder, når de henter deres mad.

  • Få præcis den take away poser med tryk du ønsker 
  • Køb i oplag helt ned til 1.000 stk. (Non Woven) eller 3.000 stk. (papir)
  • Få dine poser i almindelig papir eller FSC-certificeret papir
  • Vores take away poser kommer i en række forskellige kvaliteter, og vi kan lave en unik specialfremstilling til dig hvis dette ønskes

Læs meget mere om take away poser i bunden af siden

Forskellige materialer

Take away poser med tryk og logo kan laves i et hav af forskellige materialer – det handler i virkeligheden om dine ønsker og præferencer.

Disse produkter er også kaldt emballageposer, papirsbæreposer og staves også takeaway poser visse steder. 

Når man taler om take away poser vil de fleste nok tænke på poser i papir. Dette er også det mest almindelige, men vi laver også take away poser i både PP Woven og Non Woven. 

I PP Woven og Non Woven materialet har vi også mulighed for at lave indvendig isolering, som nogle restauranter formentlig vil foretrække.

Take away poser med FSC-certificering 

Vi tilbyder også FSC-certificerede papirposer. FSC er en international anerkendt ordning, der sikrer at det træ og papir, der er FSC-mærket, kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det betyder, at der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv er i stand til at gendanne. 

Du kan læse meget mere om FSC-certificeringen lige her. 

Når du får lavet FSC-certificerede take away papirsposer hos Promotion Bag, så vil dine poser også være mærket med FSC-logoet, så dine kunder kan se, at papiret er frembragt under ordentlige vilkår. 

Flere forskellige størrelser og oplag

Vi har en række forskellige størrelser af take away poser med logo og tryk. Inden for papirsposer har vi nogle standardstørrelser, som vi arbejder inden for. Men uanset om du har en restaurant, en bagerforretning, et pizzeria eller anden form for take away restaurant, så skal vi nok finde en passende løsning til dig. 

Vores take away poser i Non Woven eller PP Woven har vi mulighed for at tilrette størrelserne helt ned til centimeteren. 

Minimumsantallet for take away papirsposer med logo er 3.000 stk. Take away poser i Non Woven eller PP Woven kan vi levere i oplag helt ned til 1.000 stk. 

Få dit helt eget logo tryk

Du har rigtig mange muligheder, når du skal have trykt dit design på dine take away poser. 

Du kan vælge mellem at få lavet omfattende og detaljerede billedtryk, eller du kan få et simpelt og flot logotryk. Det er helt op til dig, og hvis du har spørgsmål til, hvad der kan lade sig gøre, så tag endelig fat i os og hør nærmere.

Kontakt os hvis har spørgsmål eller vil vide mere

Har du spørgsmål til take away poser eller er i tvivl om den rette løsning, så tøv ikke med at kontakte os. 

Denne side er også kun eksempler på, hvad vi kan lave, når det kommer til take away poser. Vi har også produktkategorier med billedeksempler på fx papirsposer med tryk og logonon woven poser og bags med laminering

Vores erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, så du får den helt rette rådgivning til dit næste køb. 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Take away poser med tryk og logo

Udfyld venligst nedenstående: