Plastposer

Promotion Bag tilbyder virksomheder og organisationer alt inden for bæreposer, og er du på udkig efter plastposer, er vi din specialiserede leverandør. Vi har et bredt sortiment af materialer inden for traditionel og miljøvenlig plast.

Vi kan blandt andet tilbyde plastposer i traditionelle plasttyper som HDPE, LDPE og MDPE, samtidigt med at du kan vælge miljøvenlige alternativer som komposterbart majsmateriale, genanvendt plast og biologisk nedbrydelig plast.

Plastposerne fås i forskellige størrelser, og de kan laves på specialmål ved aftale, så du har muligheden for at få netop den plastpose, du har brug for til din virksomhed. Poserne fås desuden med udstansede hanke eller med de populære loop hanke, der gør plastposen behagelig at bære, selv når den er fyldt til randen med dine gode varer.

Hvad enten du ønsker en flot plastpose med logo, tekst eller billedtryk, sørger vi for at levere til tiden og i bedste kvalitet. Du kan se eksempler på hvem vi blandt andet leverer til under referencer eller lade dig inspirere til det helt rigtige design af dine plastposer på denne oversigt over plastikposer.

   Eksempler på Plastposer  
plastposer for WildCard Store Plastposer fra Sony Rynkeby Plastposer
Plastpose i Almindelig Plast med Patch-forstærkede Hanke Stor Plastpose i Almindelig Plast med Patch-forstærkede Hanke Plastpose med Flot Billedetryk
     

Hvorfor handle hos Promotion Bag?

  1. Hver enkelt plastpose, du bestiller, vil blive omdannet til en effektiv reklame i dine kunders hænder. Plastposer fra Promotion Bag hører dermed både til under emballage- og marketing budgettet.
     
  2. Vi har både et stort udvalg inden for plastposer, men hos os får du også muleposer, bomuldsposer, poser i kanvas, forsendelsesposer, papirposer og genanvendelige poser. Vi er med andre ord din totalleverandør, når det kommer til flotte reklameposer.
     
  3. Du får kompetent rådgivning fra erfarne fagfolk, der kender branchen og forstår dine behov, hvad enten du er privat virksomhed eller offentlig institution.

Tag kontakt til os i dag for at høre mere om vores udbud af plastposer.

Kontaktinfo: info@PromotionBag.dk eller 70 25 85 35.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Plastposer

Udfyld venligst nedenstående: