Optikerne på Værnedamsvej: En unik mulepose til en speciel dag

Til Optikerne på Værnedamsvejs 25-års jubilæum, blev der lagt ekstra kræfter i at få speciallavet en helt unik genanvendelig mulepose med et kunstnerisk layout.

Den specielle lilla facade på Værnedamsvej var blevet pyntet med flag, og inde i butikken var der masser af smilende kunder, som havde mødt op for at fejre jubilæet og tage et kig på de mange forskellige briller og stel. 

Og kunderne gik også smilende ud af butikken, da ejerne af Optikerne på Værnedamsvej var yderst flittige til at give de besøgende en gratis mulepose med over skulderen, inden de forsvandt videre ud i Københavns gader.

Genanvendelighed var i fokus 

Muleposerne er blevet produceret af Promotion Bag til den specielle anledning – nemlig de to optikeres 25-års jubilæum. Den ene ejer, Michael Bohnsack, var også meget bevidst om, hvordan posen skulle se ud og hvilke overvejelser, der lå til grund for valget af layout og materiale:

– “Vi ville have en unik pose som folk vil tage i brug flere gange, og ikke bare smide ud som en plastik- eller papirspose fx. Det er vigtigt for os, at det er en genanvendelig pose. Designet er lavet af kunstneren lige ovre på den anden side af gaden og vi er meget tilfredse med, hvordan det endelige tryk på posen er blevet.”   

Og det kunstneriske layout og valget af materialet var ikke tilfældigt, ifølge ejeren: 

– “Da mange kunder kommer forbi butikken, ville vi give dem en speciel pose, som skiller sig ud, og som kan blive vist frem på gaden. I anledningen af vores jubilæum synes vi, at det var oplagt at gøre noget helt ekstra ud af det.” 

Flere og flere virksomheder vælger at fokusere på at udlevere genanvendelige bags. Både fordi der er et stadig stigende fokus på miljøet, men også fordi deres varemærke kan blive eksponeret mange gange efterfølgende.

Muleposerne er de sidste år blevet rigtig populære, og de giver brands muligheden for at tilbyde deres kunder noget ekstra når de handler. 

Det oplevede kunderne også på Værnedamsvej ifølge Michael:

– “Kunderne siger poserne er fede, og de tager dem med glæde over skulderen, så det er dejligt.”

Hvis du ønsker inspiration til specialdesignede poser, kan du også gå på opdagelser blandt vores mange eksempler på muleposer med tryk.

Du kan også følge os på de sociale medier, hvor vi løbende giver inspiration til forskellige designs af poser i genanvendeligt materiale.

Instagram: https://www.instagram.com/promotionbag.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/promotionbag/  

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Optikerne på Værnedamsvej: En unik mulepose til en speciel dag

Udfyld venligst nedenstående: