Køletasker med logo

Vi producerer køletasker med logo af høj kvalitet, som dine kunder vil bruge igen og igen!

Køletasker med tryk er en super god måde at promovere dit brand på. Det er et produkt som alle kan bruge, og det er et produkt som giver associationer til sommer, sol og glæde. Og hvem vil ikke gerne sættes i forbindelse med det?

  • Få din køletaske skræddersyet efter dine behov
  • Vælg mellem miljøvenlige, genanvendelige & genbrugsmaterialer
  • Oplag helt ned til 1.000 stk. per ordre

Tag et kig på nogle af eksemplerne her på siden. Husk at de blot er eksempler – vi kan tilpasse alle detaljer præcis som du ønsker det!

Læs meget mere i bunden af denne side

Hop direkte til den information, du vil læse mere om. 

 

Stærkt materiale der holder meget længe

Revisor poser laves i forskellige tykkelser af polyester. Typisk bliver revisorposer lavet i Polyester 600D, men på lager har vi også lidt tyndere kvalitet som 420D samt kraftigere kvalitet som 1800D. 

Polyester er et kraftigt og meget holdbart materiale, der udover at have en meget lang levetid samtidig også er vandafvisende. 

De revisor poser vi viser her på siden har også rimelig med plads til ringbind og mapper. 

Specialfremstillinger giver mulighed for tilpasning

Ønsker du en specialfremstilling af din helt egen revisor pose med tryk, hvor du kan ændre samtlige detaljer præcis til dit behov – så kan vi sagtens være behjælpelige med det. 

Vi laver nemlig også revisor poser helt fra bunden. På den måde kan du bestemme alle detaljer, for eksmepel hankenes længde, farven på posen, om der skal være lommer på – og du kan også vælge posens størrelse helt ned til millimeteren. 

En specialfremstilling kræver et oplag på 1.000 stk., men da vi producerer vores specialfremstillinger i Fjernøsten, har vi mulighed for at tilbyde dig en fremragende pris på netop revisor poser med logo. 

Genanvendelighed & reklame

Udover revisor poser har en praktisk funktion, så gør det stærke og langtidsholdbare polyestermateriale også, at revisor poser er en meget billig reklameform. 

Materialet kan bruges et utal af gange og derfor kan der potentielt være rigtig mange der bliver eksponeret for dit logo eller budskab.

Og når det kommer til det du kan få trykt på dine revisor poser, så har du her også masser af muligheder. Du kan få revisor poser med logo eller mere omfattende og detaljerede tryk, hvis dette ønskes. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Vi arbejder kun med tasker og poser i forskellige afskygninger, og dette er din garanti for, at vi leverer professionel og effektiv rådgivning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder inden for  revisorposer med logo. Vi kan lave dem i alle slags afskygninger og i oplag helt ned til 250 stk. 

Tag kontakt til en af vores erfarne medarbejdere ved at ringe +45 70 25 85 35 eller send os en mail på info@promotionbag.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Køletasker med logo

Udfyld venligst nedenstående: