Forsendelsesposer med tryk

Har du brug for en professionel leverandør af forsendelsesposer til din webshop, kan Promotion Bag hjælpe. Vi leverer alt inden for bæreposer, og også forsendelsesposer i høj kvalitet med dit logo eller print på kan vi klare. Uanset hvilke produkter du sælger kan vi finde en pose som passer, for forsendelsesposerne bliver designet efter dine specifikke mål, så de passer præcist til dine behov. Poserne fås med lim-luk, dobbelt lim-luk og sågar også med udstanset hank så de er nemme at bære hjem fra posthuset.

Ud over at du kan bestemme målene på forsendelsesposen er det også muligt at bestemme udseendet af posen. Som alle Promotion Bags poser, kan du selv bestemme om din virksomheds logo skal trykkes på den, om det skal være dit firmanavn med en fin illustration, billede eller lignende.

Du finder både almindelige forsendelsesposer i materialer som LDPE og den ekstra kraftige flerlags Co-Ex folie, men selvfølgelig også miljøvenlige og prisdygtige alternativer inden for genanvendt plast. Vælger du de miljørigtige alternativer får du ikke blot reklame i kraft af dit tryk, men også brandingværdi som en ansvarlig virksomhed, der tager hensyn til miljøet.

Mulighederne er mange når det kommer til forsendelsesposer, da det er et vigtigt redskab for din webshop i promoveringen af din virksomhed, og det første som dine kunder får i hænderne. Derfor er det yderst vigtigt at du er tilfreds med både udseende, design, og kvalitet af forsendelsesposerne.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med forsendelsesposer, så ting til os på 70 25 85 35. vores erfarne medarbejdere har et stort branchekendskab, og de vil arbejde hårdt på at finde den optimale løsning for dig med afsæt i din virksomheds situation og ønsker. 

   Eksempler på Forsendelsesposer  
Forsendelsesposer Forsendelsespose med hank Forsendelsesposer med hank o sort
Sortiment af Forsendelsesposer
i Forskellige Størrelser
 Forsendelsesposer med hank og dobbelt-limluk Forsendelsespose med hank og enkelt limluk
     

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalgt af forsendelsesposer?

Ring til os på 70 25 85 35. Vores erfarne medarbejdere har stort branchekendskab, og de vil arbejde hårdt på at finde den optimale løsning for dig med afsæt i din virksomheds situation og ønsker.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Forsendelsesposer med tryk

Udfyld venligst nedenstående: