Plastikposer med tryk & logo

Lad jeres kunder blive ”omvandrende reklamesøjler”, der formidler budskabet om jeres virksomhed eller butik helt automatisk, når de bevæger sig rundt i gadebilledet med de plastikposer i har fået speciallavet hos PromotionBag.

Poserne bestemmer du helt selv designet på og PromotionBag laver både plastikposer med logo fra din virksomhed, eller plastikposer med tryk, så mulighederne er mange når udseendet på din plastikpose skal vælges. Også materialerne er i top og PromotionBag tilbyder plastikposer i en række af de mest populære og slidstærke materialer såsom LDPE, HDPE and MDPE. Vi er desuden specialiserede i stærke, bæredygtige alternativer til konkurrencedygtige priser. Du kan for eksempel få rigtig gode tilbud på plastikposer i genbrugt plast, komposterbare plastikposer af majsstivelse og biologisk nedbrydelige plastikposer.

Til både vores plastikposer med logo og tryk tilbyder vi flere forskellige hanke, heriblandt udstansede hanke med og uden forstærkning samt de ekstra komfortable loop hanke. Du får dermed en bred pallette af valgmuligheder, når du skal tage stilling til hvilke plastikposer, der passer bedst til din virksomheds behov.

Vores mangeårige erfaring og dybdegående forståelse af branchen sikrer dig netop de plastikposer, der kan skabe mest værdi for dig og din virksomhed. Vi er kendt for vores gode service og rådgivning, der går i dybden med dine behov i forhold til alt fra materiale til tryk, størrelse, slidstyrke og oplag.

Også prisen kan vi være behjælpelig med, og det er muligt at få et godt tilbud og derved få billige plastikposer til din virksomhed – uanset om plastikposerne er med logo eller med tryk eller noget helt tredje. Kontakt os, og så finder vi ud af at lave et godt tilbud til din virksomhed, så i kan nyde godt af den branding-værdi speciallavede plastikposer kan give. 

Kontakt os nu på telefon 70 25 85 35, og hør mere om vores tilbud på plastikposer.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Plastikposer med tryk & logo

Udfyld venligst nedenstående: