Bæreposer med tryk og logo

Vi tilbyder Bæreposer med tryk i forskellige materialer og med mange udformningsmuligheder.

Vi har netop lanceret en miljøvenlig bærepose i bio-folie. Den ligner og føles som en almindelig plasticpose, men efter cirka 18 måneder vil posen begynde at nedbryde sig selv og efter cirka to år vil posen være blevet til vand, biomasse og kuldioxid.

Ønskes der en mere holdbar pose, er vi ligeledes specialister i at levere poser der er genanvendelige og har en meget længere levetid. Dette betyder at du som kunde vil få en øget eksponering i gadebilledet når poserne bliver brugt igen og igen.

Vi lægger vægt på at du som kunde har fuld fleksibilitet mht. materialer, design og udformning, således at den endelige pose passer til netop dine behov og giver størst mulig værdi.

 

Hos Promotion Bag er vi specialister i at producere bæreposer i høj kvalitet med logo tryk til lave priser. Når du køber hos os, har du fuld fleksibilitet mht. design, udformning og hanke. På den måde sikrer vi at den endelige bærepose matcher jeres behov og bidrager med størst mulig værdi.

Læs meget mere om indkøbsposer i bunden af siden. 

{loadposition hw-catdisplay}

Her er lidt yderligere information, om de bæreposer vi fremstiller. Her kan du hoppe direkte til det afsnit, du ønsker. 

Vælg de rigtige materialer

Vi laver både bæreposer i de mere traditionelle materialer LDPE, HDPE og MDPE. Men også i flere miljøvenlige alternativer såsom genanvendt plastik, Oxo Bio nedbrydelig plast eller komposterbare poser af majsstivelse.

Vi står altid til rådighed med professionel vejledning om bæreposer med tryk og andre emballeringsbehov. Du har muligheden for at få designet din pose præcis efter dine ønsker, og på den måde sikrer vi, at det endelige resultat matcher jeres behov og bidrager med størst mulig værdi for dig og dine kunder. 

Vi står altid til rådighed med professionel vejledning om bæreposer med tryk og andre emballeringsbehov. 

Hvad er de mest almindelige bæreposer? 

Hver Dansker bruger i omegnen af 85 bæreposer om året. Det bliver til i alt ca. 460 mio. poser.

Størstedelen af de solgte bæreposer med tryk fremstilles af LDPE (Low Density Polyethylen). Materialet er meget holdbart og kan genanvendes flere gange. Almindelige plastikposer med tryk med tryk er typisk i målene 40 cm i bredden, 45 cm i højden og med en bund på 5 cm. Dette kan naturligvis justeres som man vil. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om dine muligheder for at få en billig plastikpose med dit logo på.

Udover de mange muligheder for at fremstille poser i forskellige mål, er der også mange muligheder når det kommer til hanke. Typisk vil kunder der køber store bæreposer til tunge varer have en patch forstærkning i hanken der gør, at posen er mere holdbar og hanken ikke går i stykker. Til mindre poser, eller poser, hvor varerne vejer mindre, kan en plastikpose uden patch være en god idé. Udover disse hanke, kan man også få T-Shirt hanke eller loop hanke.

Hvad sker der når plastik bliver smidt ud?  

Når plastik smides ud bliver de brændt sammen med det øvrige husholdningsaffald på forbrændingen og bliver omdannet til varme og el. På den måde hjælper bæreposerne til at spare på kul, olie eller gas som ellers skulle have været anvendt i forbrændingsprocessen. En enkelt bærepose der forbrændes genererer elektricitet nok til et en 60W pære kan være tændt i ca. en time.

Spørg endelig hvis du er i tvivl

Husk at hos Promotion Bag, kan alle mål, detaljer og tryk på bæreposerne ændres og tilpasses jeres behov.

Hvis du er interesseret i plastikposer til din webshop, så har vi også et stort udvalg af forsendelsesposer med hank og logo. Dem kan vi lave i størrelser og design som det passer dig. 

Hvis du er på udkig efter bæreposer i andre materialer end plastik, så har vi også en række andre muligheder vi kan tilbyde dig. Se for eksempel her vores side med en række af vores modeller af papirsposer med hank

Har du en restaurant, pizzaria eller anden form for virksomhed der leverer mad ud af huset, så kan du med fordel hente inspiration fra vores produktside der er dedikeret til take away poser med tryk.

Vi sidder klar ved telefonerne med råd og professionel vejledning i relation til både bæreposer med logo tryk og vores andre typer poser og bags.

{loadposition kontakt-blok}

Tast dine oplysninger så ringer vi

Ring mig op