Vær gennemsigtig! PVC poser og tasker er det hotteste for tiden

De gennemsigtige PVC tasker og poser har vundet indpas i Danmark, og lader til at være et at de hotteste materialer i øjeblikket. 

I foråret begyndte de større modehouse som Céline, Chanel og Prada, til fleres store overraskelse, at lave specielle og moderigtige PVC tasker i forskellige afskygninger.

Så småt har materialet også vundet indpas i Danmark, hvor særligt modebranchen har vist en høj interesse for materialet. Det var også en klar tendens på den seneste modemesse i København, hvor de besøgende i et stort antal bar rundt på PVC tasker i forskellige farver, størrelser og udformninger.

Denne model vi har lavet til Gossip, er blot ét eksempel på, hvordan man kan lave flotte PVC tasker:

Poserne er lavet i 0.5mm og lavet i bomuldshanke i det såkaldte cotton webbing, som er blødt at holde på og giver en super finish.

Moderigtige poser og tasker giver høj reklameværdi

De tasker og poser som kunder vælger at genbruge igen og igen, vil give dit brand mange værdifulde eksponeringer.

Særligt når specifikke poser og tasker kommer på mode. Her er dine kunder meget mere villige til at vise både posen og dit brand frem. Vi ser det især meget med muleposer de seneste år, som er blevet til en helt almindelig accessory på gaden.

Muleposer vi har lavet for flere år tilbage, bliver stadigvæk set i gadebilledet. Hvis man laver en pose eller taske som folk vil bruge til daglig, giver det en helt unik reklameværdi og mange tusind eksponeringer for en meget billig pris.

Du har mange muligheder med PVC 

I alle vores produktkategorier går vi meget op i, at du som kunde har stor fleksibilitet, når det kommer til udformningen af dine tasker og poser.

Det samme gør sig gældende, når det kommer til PVC. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan få PVC tasker med eller uden bund og i stort set lige akkurat den størrelse, som du ønsker helt ned til centimeteren. Vi kan sy poserne manuelt, eller du kan få dem lavet med det såkaldte heat seal.

Hankene kan laves i nylon, bomuld, kanvas, læder eller laves i selve PVC-materialet.

Og posens farve kan tilmed være i alverdens forskellige nuancer, og vi kan også tilbyde PVC tasker i holografisk materiale.

Læs mere om PVC og se eksempler på specielle poser og tasker lige her:

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Vær gennemsigtig! PVC poser og tasker er det hotteste for tiden

Udfyld venligst nedenstående: