Profil

Hos Promotion Bag ApS er vi specialister i genanvendelige bags, plastikposer, papirsposer, muleposer, forsendelsesposer og en række andre typer poser og emballagegenstande.

Siden starten i 2005 har vi været fokuseret på at lave de bedste bags og poser med tryk til markedets bedste priser. Vi har oplevet en fantastisk vækst og kunderne spænder i dag fra helt små butikker og virksomheder til nogle af de største detailkæder og verdenskendte brands.

Siden 2021 har vi også lagt et stort arbejde I at lave en afdeling for æsker & emballage samt diverse tilbehør. I 2023 lancerede vi vores nye emballage univers på vores hjemmeside med diverse emballage-artikler.

Vi er beliggende med kontor og showroom på Østerbro i København. Koncernen omfatter også et salgskontor i London og vores indkøbsafdeling i Hong Kong, der sikrer at vi altid kan tilbyde de bedste produkter på de bedste vilkår til vores kunder.

Vores salgskontor i London har følgende hjemmeside: www.promotionbag.co.uk 

Eftersom vi kun beskæftiger os med poser, æsker og emballage er du sikker på at få specialiseret rådgivning og konkurrencedygtige priser uden fordyrende mellemled.

Vi lægger vægt på, at du som kunde har fuld fleksibilitet med hensyn til valg af materialer, design og udformning, således at den endelige pose altid passer til netop jeres behov og giver størst mulig værdi.

Promotion Bag ApS
Ragnagade 7
2100 København Ø
Tlf.:  [+45] 70 25 85 35 
E-mail: info@PromotionBag.dk

Generel information
CVR: 30 35 93 05
Bank: Spar Nord
Konto: 9383 4573423866

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Profil

Udfyld venligst nedenstående: