Poser med tryk

Vil du gerne fange eksisterende og potentielle kunders opmærksomhed? Poser med tryk er den enkle og effektive vej til målet, når du gerne vil være ’top of mind’ hos dine kunder.

Ved at tilbyde dine kunder flotte poser med tryk sørger du for, at din kunde reklamerer for netop din virksomhed i gadebilledet, på messen eller andetsteds. Din kunde bliver således ambassadør for dig og anbefaler dig indirekte, når vedkommende benytter posen.

 

Eksempler på Poser med tryk

Genanvendelige poser der passer til dit behov

Hos PromotionBag har vi specialiseret os i at levere gode poser med tryk, der er genanvendelige og har en lang levetid. Det er vigtigt for dig, der ønsker en øget eksponering i gadebilledet, fordi de poser med tryk, du køber hos os, kan og vil blive brugt igen og igen. 

Når du handler dine poser hos os, får du med andre ord poser med tryk, der holder. Samtidig tilbyder vi en lang række miljøvenlige posetyper.

Dine poser kan udformes på et utal af måder, i forskellige materialer og med alt lige fra et simpelt logo til et 4-farvet billedtryk. Vi vejleder og rådgiver gerne, hvis du er i tvivl om den bedste løsning for lige præcis din forretning eller virksomhed.

Vi lægger vægt på, at du som kunde har fuld fleksibilitet mht. materialer, design og udformning, således at den endelige reklamepose passer præcis til netop dit behov og giver dig størst mulig værdi.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Poser med tryk

Udfyld venligst nedenstående: