Poser med logo

Har din virksomhed brug for en professionel leverandør af poser med logo? PromotionBag leverer alt inden for poser og bags med tryk. Når du handler med os, kan du vælge mellem et bredt sortiment af materialer, designs og tryktyper.

Vi er specialister i at producere poser, der giver effektiv reklame hver gang jeres kunder bevæger sig rundt i byen. Hvad enten du har brug for Muleposer, Plastikposer, Genanvendelige Bags eller Papirposer kan vi hjælpe.

Du får professionel rådgivning fra vores erfarne medarbejdere, og vi finder sammen frem til den mest optimale løsning for din virksomhed.

Eksempler på Poser med Logo

Vi tilbyder blandt andet poser i materialer som Bomuld, Kanvas, Papir, PP Wowen og PP Non Wowen, samt plastiktyperne LDPE, HDPE og MDPE. Herudover har vi også et sortiment af miljøvenlige plasttyper. 

Du kan læse mere om materialerne her og se mere om vores standardløsninger her på siden. Har du travlt med din bestilling, eller skal du bruge et mindre antal poser nu og her, kan du desuden bestille helt ned til 250 stk. mule-poser med tryk fra vores lager.

Har du brug for en specialdesignet løsning, kan vi selvfølgelig også tilpasse dine poser med logo, så de imødekommer de krav og ønsker, du har til dem.

Kontakt os, og lad vores erfarne medarbejdere give dig en professionel rådgivning, så din virksomhed får de poser, der kan skabe mest mulig værdi for jer. 

Kontaktinfo: info@PromotionBag.dk eller 70 25 85 35.

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Poser med logo

Udfyld venligst nedenstående: