Plasticposer

Har du brug for en professionel leverandør af plasticposer med flot, iøjnefaldende tryk? 

Promotion Bag er specialister inden for bæreposer med tryk, og vi tilbyder et stort udvalg af plasticposer i bedste kvalitet.

Hos os kan du vælge mellem almindelig og genanvendt plast. Plasticposerne fås både med udstansede hanke og de praktiske loop hanke, der er blevet populære på grund af deres komfortable greb. Du kan ydermere vælge mellem forskellige størrelser, når du køber dine plasticposer hos Promotion Bag, og finder du ikke den helt rigtige størrelse, kan vi designe poser på specialmål for at imødekomme dine ønsker og krav.

Vores sortiment består både af traditionelle materialer som LDPE, HDPE og MDPE, såvel som miljørigtige alternativer, der skåner vores natur. Du kan for eksempel få plasticposer i genanvendt plast, biologisk nedbrydelig plast og som komposterbare poser, der ikke skader naturen under nedbrydelse. Med de miljørigtige alternativer får du sat fokus på din virksomhed som en ansvarlig medspiller, der passer på miljøet. Det skaber brandingværdi og tillid til din virksomhed.

En plasticpose fra Promotion Bag er din garanti for, at alle dine glade kunder helt automatisk kommer til at anbefale dig, når de bevæger sig rundt i byen med din pose. Det skaber en uvurderlig synlighed og sørger for, at du både kan regne plasticposerne med i dit emballage og marketingbudget.

Du kan desuden bruge os som totalleverandør inden for bæreposer. Vi udbyder nemlig ikke bare plasticposer, men alle former for bæreposer. Se hele vores udbud her på siden, og kontakt en af vores dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring i branchen, og som sidder klar til at rådgive dig til det bedste valg af plasticposer.

Kontaktinfo: info@PromotionBag.dk eller 70 25 85 35

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Plasticposer

Udfyld venligst nedenstående: