Papirsposer og glade kunder

Vi leverer papirsposer i almindelig og eksklusiv kvalitet til en række virksomheder, og de er glade for vores produkt og service. Læs, hvad et udpluk af vores kunder mener om papirposer fra Promotion Bag herunder.

SCANOMAT/AMOKKA – forhandler af kaffe, te, kakao og chokolade

Om papirsposer fra Promotion Bag:

”Vi har brugt Promotion Bag som leverandører i et godt stykke tid nu. Den aftale, vi har med dem i øjeblikket, går på, at de leverer papirsposer til vores fysiske butikker.

Det er de poser, vi giver kunderne i hånden, når de har handlet hos os i butikken, så det er vigtigt, at de er i en ordentlig kvalitet, der understøtter den samlede kundeoplevelse hos Scanomat.

Vi har selvfølgelig også bestilt papirsposerne med et flot design og tryk af vores logo, så kunderne automatisk kommer til at reklamere for os, når de går ud i gadebilledet med deres nye varer”.

Om samarbejdet med Promotion Bag:

”Vi har valgt Promotion Bag som leverandør, fordi pris og kvalitet hænger godt sammen hos dem.

Vi vurderer altid flere tilbud, når vi handler poser ind til Scanomat, og der er som regel mange om buddet, så det er rart at kende til en leverandør, der kan sit kram. Vi har været super tilfredse med Promotion Bag både i forhold til service og rådgivning- og ikke mindst produktet, der er rigtigt godt.

Desuden har vi et velfungerende samarbejde med dem – der har været en god, gensidig kommunikation og de arbejder med en meget fornuftig leveringstid”.

Rune Enoksen

Marketingkoordinator og grafiker SCANOMAT / AMOKKA

LUXIE – eksklusiv tøjforretning

Kundeanmeldelser_Luxie

Om papirsposer fra Promotion Bag:

” Luxie er nyåbnet, så det har været første gang, jeg har skullet købe papirsposer ind til butikken. Jeg havde alligevel et ret klart billede af, hvad jeg gik efter både i forhold til posens størrelse og kvalitet. Prisen var selvfølgelig også vigtig for mig, men jeg har først og fremmest valgt en papirspose, der kunne understøtte shoppeoplevelsen hos Luxie.

Efter at have undersøgt mine muligheder, valgte jeg den eksklusive papirspose fra Promotion Bag i mat sort look med mit logo i sølvtryk – og det er jeg helt igennem tilfreds med. Jeg sælger jo lækkert tøj, og det fuldender på mange måder købsoplevelsen, at kunden får en flot pose i høj kvalitet i hånden, når han eller hun har handlet hos mig.

Når posen appellerer til sanserne og signalere kvalitetsbevidsthed, er kunden også glad for at gå rundt med posen efter købet. Og det er selvfølgelig kun positivt, hvis kunden får lyst til at bruge posen igen og igen – og derigennem vise andre, at han eller hun har handlet hos os”.  

Om samarbejdet med Promotion Bag:

”Jeg må sige, at jeg har fået en rigtig god behandling hos Promotion Bag. Noget af det, der har betydet meget for mig, er den super gode rådgivning, jeg har fået. De står klar til at hjælpe dig, de er i øjenhøjde med dig, og de forstår, hvad du vil have! Det gør en kæmpe forskel, når man er nyåbnet og ikke har handlet poser ind før.  

Desuden er det selvfølgeligt helt afgørende, at jeg har været fuldt ud tilfreds med poserne. De ser ikke bare fantastiske ud, de holder også til meget. Det ved jeg, for jeg bruger dem selv hver dag.

Endelig vil jeg sige, at det er skønt at mærke, at man ikke er ”ude af øje, ude af sind” hos Promotion Bag. Der har været en super fin opfølgning, efter jeg fik poserne, hvor de kom forbi for at høre om jeg var glad og tilfreds”. 

Pernille Vangsgaard

Indehaver af Luxie

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Papirsposer og glade kunder

Udfyld venligst nedenstående: