Papirposer med hank

Promotion Bag er din professionelle leverandør af papirposer med hank af højeste kvalitet. Vi tilbyder papirposer med hank i en række varianter. I kan således vælge om papirposen skal have en flot, blank laminering, en elegant mat laminering eller er mere naturligt look uden laminering. Du har dermed mulighed for at tilpasse posens udseende, så det passer til dit budskab og brand. Vores fleksibilitet i materialevalg, hanke, grundfarve og tryk giver dig stor fleksibilitet, når dine papirposer med hank skal udformes.

Vil du gerne sende et positivt signal og udvise omtanke for miljøet? Bestil dine papirposer med hank i FSC Certificeret papir. Papir med en FSC Certificering er produceret i overensstemmelse med principper for bæredygtigt skovbrug. Du er dermed sikret, at dine papirposer med hank er produceret på miljøvenlig vis.

Hos Promotion Bag har vi stor brancheerfaring og vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder fleksible løsninger, der passer præcist til deres behov. Hvis du har en særlig ide til dine papirposer med hank, som vi skal hjælpe dig med at realisere, eller hvis du blot ønsker rådgivning i forhold til dit valg af papirsposer, er vi altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os på 70 25 85 35, og hør mere om vores papirposer med hank. 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Papirposer med hank

Udfyld venligst nedenstående: