Vi har i foråret tilknyttet en ny medarbejder. Hans navn er Martin, og han arbejder med salg både fra kontoret i København og ved kundebesøg rundt om i landet. Martin er yderst kompetent og har stor erfaring fra emballagebranchen, hvor han har været aktiv i 15 år.

Fundamentet for Martins rådgivning er solidt, for hans indgående branchekendskab er suppleret med en tiårig erfaring som butiksejer, og det gør ham skarp, når det kommer til at sætte sig i kundens sted.

”Mange kunder er ikke helt afklarede med, hvad de vil have, når de kontakter os. Her er det en klar fordel at have en god fornemmelse for, hvad der virker og ikke virker i hverdagen, og her kan jeg trække på min erfaring som tidligere butiksejer”, fortæller Martin.

Det vigtigste for ham, er at rådgive kunden til den bedst mulige løsning, så han får lagt fundamentet for en langvarig relation. ”For mig er min rådgivningskvalitet essentiel, for det er den, der skal sørge for, at kunden ikke ender med et produkt, de ikke får brugt. Min fornemste opgave er at sælge kunden den vare, de har brug for”, uddyber Martin.  

Martin er fuldt ud engageret i jobbet som salgskonsulent, og udover at stå for god rådgivning, banker hans hjerte også for det kreative islæt i arbejdet med diverse poser og tasker. Han hjælper derfor gerne kunder med ideer til design, for den grafiske interesse fylder en del for ham.

”Jeg synes, det er sjovt at hjælpe, og der er generelt ingen udfordringer, der er for store, for det er min interesse for at finde en løsning, der driver værket” fastslår Martin. 

Når Martin ikke er på jobbet hos Promotion Bag, bruger han de kreative kræfter på guitar og klaverspil, mens han holder sig aktiv med badminton og atletik.

Du kan kontakte Martin via mailen ms@promotionbag.dk eller fange ham på telefonnummer 70 25 85 35. 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Ny salgskonsulent

Udfyld venligst nedenstående: