Indkøbsnet med logo og tryk

Er du på udkig efter andre materialer end plastik til dine poser så kan et indkøbsnet, eller en mulepose som den også kaldes, være en mulighed. Et indkøbsnet er en mere holdbar løsning, da materialet er stærkere end plastik og både kan holde til mere vægt og hyppigere brug.

Et indkøbsnet kan både være en mulepose i bomuld eller kanvas, men også være et net i Non Woven eller Woven.

Muleposer

  • Fås i bomuld eller kanvas med både korte eller lange hanke
  • Kan købes i et antal helt ned til 1.000 stk.
  • Mulighed for at få dit helt specielle tryk på posen

NON WOVEN BAGS

  • Non Woven er et blødt stoflignende materiale der har en vandafvisende overflade
  • Du kan købe Non Woven bags helt ned til 1.000 stk.
  • Der kan trykkes både simple og meget avancerede tryk på Non Woven bags

PP WOVEN BAGS

  • PP Woven er et yderst holdbart materiale
  • Du kan købe PP Woven bags helt ned til 2.000 stk.
  • PP Woven bags kan både lamineres blankt og mat, og der kan trykkes med rigtig god trykkvalitet

Flotte materialer der er perfekt til genanvendelse

Du har valget mellem de stærke og flotte materialer, nemlig bomuld, kanvas, Non Woven og PP Woven. Derudover leverer Promotion Bag også indkøbsnet i stof lavet af certificeret økologisk bomuld, som er godt ved miljøet.

Skal du bruge helt almindelige plastikposer med tryk er det også noget vi laver i miljøvenlige materialer. Dem kan vi udforme på et utal af måder i forskellige materialer med din virksomheds eget tryk og design.

Når det kommer til indkøbsnet og bæreposer er der også miljøvenlige alternativer, som bliver et stadigt større fokusområde for en lang række virksomheder.  

Klik ind her og se vores mange eksempler på muleposer med logo

Er du interesseret i et mindre oplag af muleposer eller skal du bruge poserne her og nu, så har vi en række modeller på lager, som vi kan levere i antal helt ned til 250 stk. Se alle vores lagervarer her. 

Specialister i genanvendelige indkøbsnet

Vi er specialister i at levere indkøbsnet der er genanvendelige og har en lang levetid, og især indkøbsnet af stof er meget holdbare og slidstærke.

Dette betyder at du som virksomhed vil få øget eksponering i gadebilledet, fordi indkøbsnettene bliver brugt igen og igen. Du kan få genanvendelige muleposer hvor du har mange muligheder for at trykke flotte og kreative designs.

Et stigende antal af virksomheder bruger bomuldsnet som muleposer med tryk til at eksponere deres brand på konferencer eller messer, og står du foran et større arrangement, så kan vi rådgive dig, så du får den bedste løsning til konkurrencedygtige priser. 

Vi mener at det er vigtigt at du som virksomhed har fuld fleksibilitet mht. materialer, design og udformning, således at det endelige indkøbsnet passer til netop dit behov og giver størst mulig værdi. Derfor tilbyder vi også både lagervarer og specialproduktioner af non woven tasker og poser med tryk, som er et meget genanvendeligt og holdbart materiale  

Kontakt os i dag

Er du usikker på hvordan din virksomhed får mest muligt ud af promovering via indkøbsnet/muleposer eller andre bæreposer, så kontakt os, og så kan vi hjælpe og vejlede dig, så dit indkøbsnet i stof bliver brugt igen og igen af dine kunder, og du derved får maksimeret reklameværdien af poserne.

Vi kan lave poser i mange forskellige materialer, og hvis du er på udkig efter papirsposer med hank er det også noget, vi kan tilbyde skræddersyet til dit behov. 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Indkøbsnet

Udfyld venligst nedenstående: