Indkøbsposer med tryk og logo

Skal dine indkøbsposer have et flot logo eller tryk? PromotionBag leverer indkøbsposer i højeste kvalitet med alle typer tryk og logo lige fra komplicerede billedtryk til det grafisk minimalistiske logo.

Som du kan se, har vi herunder et par eksempler på, hvilke materialer vi kan tilbyde af indkøbsposer:

PLASTIKPOSER

PAPIRSPOSER

MULEPOSER

Vælg mellem flere muligheder

Vores indkøbsposer fås i flere forskellige materialer blandt andet LDPE, HDPE og MDPE, og du kan naturligvis også vælge miljøvenlige alternativer til traditionelle indkøbsposer, når du bestiller hos PromotionBag. Vi er desuden specialister i at levere poser, der er genanvendelige i kraft af deres lange levetid.

Den lange levetid er både en fordel for dig og for dine kunder, der har glæde af deres indkøbsposer igen og igen, samtidigt med at de reklamerer for dig over længere tid. Vi har mange muligheder når det kommer til at lave indkøbsposer i forskelligt materiale. 

Hvad med miljøet?

Vi kan blandt andet tilbyde bio-nedbrydelige indkøbsposer. Disse miljøvenlige indkøbsposer både føles og ser ud som almindelige indkøbsposer, men modsat almindelige indkøbsposer af plastik, nedbrydes de automatisk på en måde, der ikke skader naturen. Vi tilbyder også indkøbsposer i genanvendt plast.

Brand din virksomhed gennem dine indkøbsposer, og vis samtidigt omtanke for miljøet med vores miljørigtige indkøbsposer. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på vores grønne indkøbsposer, så der er ingen grund til ikke at overveje dette alternativ.

Muleposer med logo er en god mulighed, hvis du ønsker et genanvendeligt alternativ til dine plastikposer eller papirsposer, hvor dit brand kan blive eksponeret rigtig mange gange. Muleposer er nemlig det produkt, der bliver genanvendt allerflest gange. 

Ring til os på 70 25 85 35, og få en uforpligtende snak om indkøbsposer fra PromotionBag.

Er du i stedet på udkig efter indkøbsnet, så er det også noget vi kan levere i forskellige størrelser og materialer. 

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Indkøbsposer

Udfyld venligst nedenstående: