’Grønne’ Poser Til En Grøn Børnelegetøjsbutik

Agnete er efterkommer af Alma og Jacob, der for mere end 100 år siden levede af en lille gartnerivirksomhed i Jylland. Det er lang tid siden, men interessen for det grønne er stadig tydelig i Agnetes virksomhed, der har fået navn efter Alma og Jacob.

Der er ikke længere tale om et gartneri, men om en legetøjsbutik med 100 % økologiske varer. Derfor var det også helt naturligt for Agnete, at hendes butik skulle have nogle gode, miljøvenlige poser, som kunderne kunne have deres økologiske legetøj med hjem i.

Vigtig signalværdi og god rådgivning

Agnete lagde vægt på den centrale signalværdi, som miljørigtige poser repræsenterer for en virksomhed som Alma og Jacob. Hun vidste fra begyndelsen, at hun skulle finde en god leverandør af nogle miljøvenlige poser til butikken, men hun var ikke sikker på, hvilke poser, der var bedst.

”En af grundene til, at jeg endte med at vælge Promotion Bag som min leverandør var, at de gav mig en god rådgivning i en fase, hvor jeg stadig var i tvivl om, om vi skulle have papirsposer, majsposer eller miljøvenligt plastposer i butikken. De gav en god service fra starten, og det betød meget”, fortæller Agnete.

En god balance mellem hensyn til miljø og økonomi

Agnete endte med at vælge poser i genanvendt plast til butikken, og Promotion Bag hjalp med at tydeliggøre den grønne bevidsthed ved at sætte et lille mærke for genbrugsplast i bunden af poserne.

”Papirposer kræver selvfølgelig fældning af skov. Det er dog i orden, så længe poserne er produceret af FSC-godkendt træ, hvilket vores trælegetøj også er lavet af. Men FSC-papirposer var en af de lidt dyrere løsninger. Og det var egentligt samme problem med majsposerne. Vi valgte dem fra, fordi de var lige i den dyre ende i forhold til vores budget”, forklarer Agnete. Poser i genanvendt plast viste sig at være den perfekte løsning, der både kunne tilgodese miljø og økonomi.

Alma-og-Jacob_205

Hvorfor samarbejde med Promotion Bag?

”Promotion Bag gav simpelthen det bedste tilbud og den bedste løsning. Og så leverede de overrasksende hurtigt”, fastslår Agnete, der nu har samarbejdet med Promotion Bag i omkring et års tid. Hun nævner desuden, at Promotion Bag kunne tilbyde hende poser i genanvendt plast med styrkede håndtag, så kunderne også kunne fylde poserne med tunge ting, uden at de blev besværlige at håndtere.

Og kvaliteten er ifølge Agnete lige så god, som ved en helt almindelig plasticpose. ”Du kan ikke se forskel, når det kommer til udseende på posen, og så er poser i genanvendt plast ikke så dyre som andre løsninger, så jeg kan kun se fordele ved den løsning”, konstaterer Agnete.  

Om Alma og Jacob

Alma og Jacob er en bæredygtig legetøjsbutik, der er certificeret som ’grøn butik’. Det betyder, at alle produkter er produceret under bæredygtige forhold, og at de er fair trade godkendte.

”I butikken sælger vi legetøj og ting til børn i økologiske materialer – det gør vi både for miljøets skyld, men også for børnenes. Flere og flere børn får nemlig konstateret allergi, og vi tror på, at en produktion med færre skadelige kemikalier kan hjælpe på den sag”, fortæller Agnete. 

Om_Alma_og_Jacob

Kontakt Promotion Bag, og få en snak om mulighederne med miljøvenlige poser

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
’Grønne’ Poser Til En Grøn Børnelegetøjsbutik

Udfyld venligst nedenstående: