Speciallavede poser og emballage kan være afgørende for et højere salg

Forbrugere er mere krævende end nogensinde før. Shopping handler i dag i særlig grad om, at give kunderne en oplevelse som de husker. Her er speciallavet emballage og poser en væsentlig faktor.

 

Når en butik investerer i speciallavede bags, investeres der også i fremtidig reklame. Når posen eller tasken forlader butikken, starter en rejse, hvor posen og brandet bliver eksponeret for et antal af potentielle kunder på dens vej.

Inden for detail er genanvendelige poser som muleposer med tryk blevet særligt populære. Muleposerne er tilmed blevet en modegenstand, og fashionbrands har vist sig at være meget kreative med måden de designer muleposer på. Det gør, at deres kunder har dem over skulderen på gaden flere hundrede gange efter et køb. 

Udover selve reklameværdien af en pose, viser statistik fra amerikanske Contract Packaging Association, at flot emballage og poser i god kvalitet er afgørende for et højt salg. 

  • Mere end 50% af forbrugere vil købe hos en virksomhed flere gange, hvis virksomheden bruger premium, eller over-middel packaging (poser og emballage)
  • 34% af forbrugeres impulskøb sker på baggrund af packaging. 
  • Kun 20% af forbrugerne er tilfredse med emballagen på de produkter de køber
  • Over 63% af forbrugerne genbruger emballage eller poser efter et køb
  • Over 30% af forbrugernes købsbeslutning sker på baggrund af packaging

Se hele statistikken lige her

Genanvendelige poser bliver mere og mere populært, og hvis du ønsker inspiration til hvilke muligheder der er, kan du se mere, ved at trykke her.

Du kan også følge os på de sociale medier, hvor vi løbende giver inspiration til forskellige designs af poser i genanvendeligt materiale.

Instagram: www.instagram.com/promotionbag.dk

Facebook: https://www.facebook.com/promotionbag/  

Copyright @ 2024 -Promotion Bag ApS - Ragnagade 7 - 2100 København Ø - Tlf.: [+45] 70 25 85 35 - E-mail: info@PromotionBag.dk
Få et tilbud på
Speciallavede poser og emballage kan være afgørende for et højere salg

Udfyld venligst nedenstående: